Qui Som?

 

 

 

Llanatura = llana + natura + atura.

Llanatura és el sumatori de l’atracció per les ovelles i la seva llana, de la necessitat innata que tenim de connectar amb la natura i de la valentia d’aturar per escoltar el nostre cor.     Expliquen [el què? la llana] + [el per què? la natura] + [el com? aturant].

Conservar l’ofici d’artesanes de la llana és la nostra regeneració. El treball pausat i conscient que proporcionen les nostres mans. Inspirat per les característiques inigualables de les fibres de llana.

L’ovella és una factoria natural de llana, un núvol fugisser, un garbuix de felicitat. És afable, discreta i gregària.

Cada dia recordem el nostre propòsit. Amb el gest d’obrir les persianes mallorquines. Enmirallades en les ovelles. En la seva tendresa, la seva prudència i el seu sentiment de comunitat.

Gemma Salvador és ambientòloga i emprenedora.

Idealista i holística per naturalesa, amant de la mar i la fotografia. És mare de dues nines. 

Compte amb més de 15 anys d’experiència com a consultora i formadora ambiental especialitzada en la gestió sostenible d’organitzacions i territoris. Amb visió interdisciplinar, assessora la implementació de projectes estratègics per reduir l’impacte ambiental i social.

El 2020 fa un gir professional i emprèn amb llanatura.

«Llanatura és per mi el projecte estratègic amb majúscules. L’artesania de la llana aglutina l’essència per fer front als reptes del segle XXI: el canvi climàtic, la igualtat i l’educació»

 «Abans quan explicava a què em dedicava m’era molt difícil de fer entendre. Ara amb el Molí de llana tothom entèn què faig i per què ho faig».

Eugenia Marcote és artesana de la llana i emprenedora.

Autodidacta per naturalesa i amant de les fibres naturals, especialment la llana d’ovella. És mare d’un nin i d’una nina.

Compte amb més de 10 anys d’experiència treballant la manufactua artesanal de la llana a les Illes Balears. És formadora d’adults i d’infants en les tècniques de feltre, filat i de tints naturals amb plantes. Després de 5 anys impulsant un projecte de recuperació de la llana d’ovelles de les Illes Balears, el 2018 emprèn Mu Textile Art. Amb mans conscients fila i comercialitza les madeixes de llana verge recentment esquilada, rentada i cardada.

El 2020 emprèn amb llanatura amb el propòsit d’ampliar l’impacte ambiental i social d’aquest treball artesanal.

«Llanatura té tots els ingredients necessaris per donar forma al Molí de llana, el repte que persegueixo des de fa molt de temps».