La idiosincràsia de la llana

visibility228 Views comment0 Comentarios person Posted By: Llanatura.com A list In:

CA/ T'imagines “perdre” la meitat de la base de la teva feina? Per exemple plantar 100 enciams i perdre’n 52 o elaborar 100 pans i poder vendre’n només 48?! Salvant les diferències, això és el que ens passa en la manufactura de la llana d’ovelles. De 100 kg de llana seleccionada, al final de totes les fases intermèdies de transformació, n’obtenim 48 kg. Això és així per les pròpies característiques naturals de la nostra matèria primera tova i pels nombrosos procesos manuals de transformació que passa la llana. 

ES/ ¿Te imaginas "perder" la mitad de la base de tu trabajo? ¡Por ejemplo plantar 100 lechugas y perder 52 o elaborar 100 panes y poder vender sólo 48?! Salvando las diferencias, esto es lo que nos ocurre en la manufactura de la lana de ovejas. De 100 kg de lana seleccionada, al final de todas las fases intermedias de transformación, obtenemos 48 kg. Esto es así por las propias características naturales de nuestra materia prima blanda y por los numerosos procesos manuales de transformación que pasa la lana.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado January February March April May June July August September October November December